Alla annonser > Lägenheter > Umeå

Särbos vill bli sambos! i Umeå, Västerbottens län säljes

Särbos vill bli sambos!
Google Maps
Beskrivning:

Vem är jag? 22 årig Stockholmsböna som migrerat till Umeå utan en aning om hur bostadsmarknaden faktiskt såg ut. Läser första terminen på socionomprogrammet på uni i hopp om att få studera vidare nere i Malmö när jag är klar.
Vem är han? En snart 5 årig pälsboll blandad bondkatt och antagligen ragdoll vilket gör honom fruktansvärt "speciell" kan man säga utan överdrift, som fortfarande bor nere i Stockholm och som jag håller på att sakna ihjäl mig på.
Jag bor just nu i ett kollektiv ute på teg där jag trivs jättebra på alla punkter förutom att jag inte får ha katt. Därför letas det nu med ljus och lykta efter ett eget litet krypin för oss två, helst någonting omöblerat då jag inte vill riskera att han kanske lämnar klösmärken i frustration över att bli innekatt, om det finns förrådsmöjligheter funkar även det.
Allra bäst vore ett förstahandskontrakt men även ett längre andrahand. Absolut inget korttid då jag inte vill riskera att behöva skicka tillbaka honom till föräldrarna då han endast går och skriker när jag inte är hemma.
Kanske ska du flytta ut? Kanske ska du och din partner flytta ihop? Kanske har du något och är kvinnlig student och hellre vill bo i kollektiv i en mysig villa med 5 andra tjejer?
För mig är det ingen "jättebrådska" att flytta nu på en gång, så även om du går i någon av planerna ovanför så kan du ju höra av dig!
Tack på förhand, Hannah & Snubbel

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:5,500:-
Inlagd:23 April 2016
Typ: säljes - privatperson
Län:Västerbottens län
Stad:Umeå
Postnummer:90433
Kategori:Lägenheter
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: